• Vehree mainostoimisto – työnäytteet: Ylöjärven kaupunki

Ylöjärven kaupunki

Ylöjärvi on Tampereen vieressä sijaitseva 33.000 asukkaan kasvava kaupunki. Vehree on ollut mukana toteuttamassa Ylöjärven kaupungille markkinointiviestinnän projekteja vuodesta 2019 lähtien. Projekteihin on kuulunut mm. tonttimarkkinointikampanjoiden suunnittelua ja Ylöjärven wanhat talot -tapahtuman markkinoinnin suunnittelua.
Vehree mainostoimisto – työnäytteet: Ylöjärven kaupungin tonttimarkkinointikampanja 2020

Kotiin Ylöjärvelle

”Nopeasti, luovasti, ammattitaitoisesti. Markkinointikampanjamme ilme syntyi mutkattomasti, hyvän yhteisymmärryksen saattelemana. Ilmeestä tuli meidän näköisemme ja se toimi joustavasti erilaisissa mainosympäristöissä.” 

Tiina Helminen
Tiedottaja
Ylöjärven kaupunki

Vehree suunnitteli Ylöjärven tonttimarkkinointikampanjalle visuaalisen ilmeen suunnittelu ja mainosaineistot vuonna 2020. Kampanja oli kaksiosainen: kesäkampanjalla (artikkelin pääkuva) pohjustettiin syksyllä toteutettavaa tonttimarkkinointikampanjaa (kuva yllä), jonka tavoitteena puolestaan oli markkinoida Ylöjärveä asuinpaikkana ja konkreettisesti myydä omakotitontteja. Molemmat kampanjat näkyivät laajasti eri medioissa, mm. Aamulehdessä, Nysse-busseissa sekä sosiaalisessa mediassa. Strategisesta suunnittelusta ja some-toteutuksesta vastasi Hurja Media, valokuvat otti Rami Marjamäki.

Vehree mainostoimisto – työnäytteet: Ylöjärven vanhat talot -tapahtuman logon ja visuaalisen ilmeen suunnittelu sekä mainosten suunnittelu

Ylöjärven vanhat talot

17.8.2019 ensimmäistä kertaa järjestetty Ylöjärven Vanhat talot -tapahtuma oli menestys. Tapahtuma keräsi päivän aikana reilusti yli 2000 kävijää. Mukana oli 18 erilaista, eri aikakausien rakentamisesta kertovaa tutustumiskohdetta ympäri Ylöjärveä. Kohteista noin puolet näistä oli yksityiskoteja. Kaupunki järjesti tapahtuman osana Ylöjärvi 150 -juhlavuotta.

Vehree vastasi Ylöjärven vanhat talot -tapahtuman logon, ilmeen ja mainosmateriaalien suunnittelusta.

2022-10-21T19:33:36+03:00
Go to Top