Käyntikorttien suunnittelu

Käyntikorttien suunnittelu

Käyntikortit ovat tarpeellisia vielä nykyään digitaalisella aikakaudella. Hyvä käyntikortti on helppo antaa mukaan. Se jättää muistijäljen antaa fiiliksen yrityksestä visuaalisen ilmeen keinoin. Ja mikä tärkeintä, se sisältää yhteystietosi.
Hinta: alk. 160 euroa + alv. 24 %

Käyntikortti jättää muistijäljen

Tunnistatko tilanteen: tapaat uuden ihmisen ja molemmat sanovat nimensä yhtä aikaa. Kumpikaan ei muista sekunnin päästä toisen nimeä, ja olisi epäkohteliasta kysyä sitä. Ratkaisu tähän on 5 x 9 senttimetrin kokoinen pahviläpyskä, jossa lukee nimesi, tittelisi ja yhteystietosi.

Hyödynnä käyntikortin kääntöpuoli

Käyntikortit kannattaa useimmiten suunnitella kaksipuoleisena. Kääntöpuoli on mahdollista hyödyntää visuaalisen ilmeen lisäksi vaikkapa ajanvarauskorttina, hintatarjouksena tai esimerkiksi kertomalla yrityksen palveluista tai tarinasta muutamalla sanalla. Käyntikorttiin voi myös luoda persoonallista ilmettä erilaisilla jälkikäsittelyillä tai materiaalivalinnoilla.

Paljonko käyntikorttien painatus maksaa?

Painatushinnat riippuvat painosmääristä ja jälkikäsittelyistä. Esimerkiksi 200 kpl kaksipuoleista perusmallista käyntikorttia maksaa noin satasen verran.

Vehreen suunnittelemia käyntikortteja

Maya's Cafe käyntikortit
Seran Puhtautta & palvelua käyntikortit
Veitsentekijä Mikael Vaskelainen käyntikortit
Haavekuva käyntikortit

Usein kysytyt kysymykset

Käyntikortti soveltuu jokaiselle yrittäjälle, joka tapaa työssään muita yrittäjiä ja haluaa, että hänen nimensä muistetaan myös tapaamisen jälkeen.

Käyntikortit eivät sovellu niille yrittäjille, jotka eivät tapaa uusia ihmisiä eivätkä myöskään niille, jotka eivät halua, että heitä muistetaan.

Käyntikortin suunnittelu  edellyttää, että yrityksen käytettävissä on olemassa oleva logo ja yritysilme. Käyntikortin suunnittelun hintaan ei siis kuulu esimerkiksi logon suunnittelua eikä valokuvauksia, vaan ne laskutetaan erikseen.

Tiedät oman nimesi, tittelisi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi, yrityksesi nimen ja osoitteen. Aikaa käyntikorttivedoksen kommentointiin voi mennä sinulta puolisen tuntia.

Suunnittelutyön lopputuloksena on käyntikorttien painoaineisto (pdf-tiedosto). Halutessasi Vehree toimittaa käyntikorttiaineiston myös painoon, ja paino toimittaa valmiit kortit sinulle. Painatuskulut laskutetaan erikseen.

Käyntikorttien suunnitteluun ja painatukseen kannattaa varata yleensä pari viikkoa, joista yksi viikko suunnitteluun ja yksi viikko painatukseen ja toimitukseen.

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Vehreen takuut

Vehree on siitä erilainen mainostoimisto, että kaikki asiakkaat saavat jokaikiseen työhön ainutlaatuiset takuut: tuulitakuu, selkokielisyystakuu, aikataulutakuu sekä pyöröovitakuu.

Tuulitakuu

Tuulitakuu

Selkokielisyystakuu

Selkokielisyystakuu

Aikataulutakuu

Aikataulutakuu

Pyöröovitakuu

Pyöröovitakuu