Mainoksen suunnittelu

Mainoksen suunnittelu

Kuiskaa tai huuda. Yksinkertaista ja yllätä. Pääasia on, että mainos erottuu ja se huomataan. Mainoksen suunnittelussa tärkeintä on se, että mainos liikuttaa lukijaa.
Hinta: alkaen 160 euroa + alv. 24 %

Hyvä mainos herättää kiinnostuksen ja saa toimimaan

Hyvä mainos on erottuva, puhuttelee kohderyhmää ja saa potentiaalisen asiakkaan tekemään halutun toimenpiteen, eli vaikkapa ostamaan, hankkimaan lisätietoa, äänestämään tai osallistumaan tapahtumaan. Mainos kannattaa usein pitää simppelinä: tärkeintä on huomiota herättävä kuva ja pysäyttävä otsikko.

Mainoksen suunnittelu digiin ja printtiin

Suunniteltavasta mainoksesta voidaan tehdä erilaisia versioita eri medioihin. Tarpeen mukaan samasta aineistosta on mahdollista tehdä esimerkiksi lehti-ilmoitus, flyer, suoramainos, juliste, roll-up, ulkomainos ja vaikkapa some-kuva jaettavaksi Facebookissa tai Instagramissa.

Vehreen suunnittelemia mainoksia

Mainoksen suunnittelu: Rakennuspalvelu Pete
Mainoksen suunnittelu: Ylöjärvi Retkelle -palvelu
Mainoksen suunnittelu: Juvenes Happy Breakfast
Mainoksen suunnittelu: Nokian vanhat talot
Mainoksen suunnittelu: Nokian Nuijapäivät
Mainoksen suunnittelu: NOU can do!
Mainoksen suunnittelu: Ylöjärven Yrityspalvelu – The growth is in here
Mainoksen suunnittelu: Tampereen Pianoseura – Konsertit raatihuoneella

Usein kysytyt kysymykset

Suunnittelun aluksi käydään läpi, mitä mainoksella halutaan kertoa ja missä formaateissa tai julkaisuissa sitä on tarkoitus käyttää. Suunnittelutyön yhteydessä teemme mainoksesta tarvittaessa painovalmiin aineiston ja halutessasi toimitamme sen myös eteenpäin.

Tämä sovitaan tapauskohtaisesti, tilaajan tarpeista riippuen. Mainoksen suunnittelu edellyttää yleensä, että yrityksen käytettävissä on olemassa oleva logo ja yritysilme. Mainoksen suunnittelun hintaan ei siis kuulu esimerkiksi logon suunnittelua eikä valokuvauksia, mutta voit tilata ne samalla kerralla.

Vehree ei suunnittele radio- eikä tv-mainoksia.

Mainoksen suunnittelu hinta samoin kuin suunnittelutyöhön menevä aika riippuvat suunnittelutyön laajuudesta. Tarvitaanko samalla esimerkiksi logon ja kampanjailmeen suunnittelua? Entä valokuvauksia? Tässä muutama hintaesimerkki:

  • Lehtimainos: Yrityksellä on käytettävissä visuaalinen ilme, logo ja valokuvat, joita voidaan hyödyntää mainoksen suunnittelussa. Suunnitellaan mainos käytettäväksi yhdessä mediassa, esimerkiksi lehti-ilmoitus. Hinta alk. 160 euroa.
  • Minikampanja: Yrityksellä on käytettävissä logo. Mainokselle suunnitellaan visuaalinen ilme, ydinviesti teksteineen ja otetaan valokuva. Suunnitellaan mainokset käytettäväksi printissä sekä somessa. Hinta alk. 400 euroa.
  • Mainoskampanja: Suunnitellaan kokonainen mainoskampanja, jolle suunnitellaan oma ilme ja otetaan mainoksissa käytettävät kuvat. Mainoksia suunnitellaan useaan eri mediaan (esimerkiksi lehtimainoksia, tienvarsimainoksia, somemainoksia). Hinta alkaen 800 euroa.

Yleensä mainoksen suunnitteluun menee muutamasta päivästä muutamaan viikkoon.

Vehreen takuut

Vehree on siitä erilainen mainostoimisto, että kaikki asiakkaat saavat jokaikiseen työhön ainutlaatuiset takuut: tuulitakuu, selkokielisyystakuu, aikataulutakuu sekä pyöröovitakuu.

Tuulitakuu

Tuulitakuu

Selkokielisyystakuu

Selkokielisyystakuu

Aikataulutakuu

Aikataulutakuu

Pyöröovitakuu

Pyöröovitakuu