Esitteen suunnittelu

Esitteen suunnittelu

Esitteellä herätellään mielenkiintoa. Käsissä hypisteltävä persoonallinen esite jättää muistijäljen ja siitä voi tutustua yrityksen palveluihin tarkemmin.
Hinta: alkaen 320 euroa + alv. 24 %

Esitteellä on paikkansa myös digiaikana

Yleensä esitteessä kerrotaan yrityksestä ja sen palveluista. Mukana voi olla myös hinnasto tai tarjouskuponki, tai esite voi olla kaikkien edellisten yhdistelmä. Usein esitteen tarkoituksena ei ole kertoa kaikkea, vaan synnyttää kiinnostusta ja mielikuvia.

Esite, flyer, katalogi vai suoramainos?

Esite, lentolehtinen, katalogi – kaikkien näiden tarkoituksena on kertoa haluttu viesti asiakkaallesi. Kyse on lähinnä laajuudesta ja käyttötarkoituksesta.

Esite kannattaa suunnitella loppuasiakkaan näkökulmasta: mitä hyötyä tuotteestasi tai palvelustasi on asiakkaallesi? Laajuus ja formaatti suunnitellaan käyttötarpeen mukaan. Esite voi olla vaikkapa kaksipuoleinen flyer, taitettu A4, monisivuinen katalogi tai mitä tahansa muuta – vain mielikuvitus on rajana! Esitteen aineistosta on mahdollista tehdä myös sähköinen versio, jota voi käyttää sähköpostimarkkinoinnissa tai nettisivuilla.

Vehreen suunnittelemia esitteitä

Esitteen suunnittelu: Ylöjärven kesä 2022 – Kesän kuumimmat äkkilähdöt
Esitteen suunnittelu: Ohjauksella eteenpäin
Esitteen suunnittelu: Alasen Rakennus
Esitteen suunnittelu: Juvenes Ravintola Kivi
Esitteen suunnittelu: Tredun yhteishakuopas 2019
Esitteen suunnittelu: Seran puhtautta ja palvelua

Usein kysytyt kysymykset

Vehree on suunnitellut esitteitä yrityksille, yhdistyksille, yhteisöille ja projekteille.

Esitteen suunnittelu edellyttää, että yrityksen käytettävissä on olemassa oleva logo ja yritysilme. Esitteen suunnittelun hintaan ei siis kuulu esimerkiksi logon suunnittelua eikä valokuvauksia, vaan ne laskutetaan erikseen.

Sinun kannattaa miettiä jo valmiiksi, millaisia toiveita sinulla on esitteen suhteen. Tilaajan on myös hyvä toimittaa tekstirunko, jonka pohjalta Vehree suunnittelee esitteen tekstit.

Suunnittelutyön lopputuloksena on esitteen painoaineisto (pdf-tiedosto). Halutessasi Vehree toimittaa esitteen myös painoon, ja paino toimittaa valmiit esitteet sinulle. Painatuskulut laskutetaan erikseen.

Esitteen suunnitteluun kannattaa yleensä varata aikaa pari viikkoa.

  • Painatus: Painatuskustannukset laskutetaan erikseen, hinta riippuu mm. esitteen laajuudesta sekä painosmäärästä
  • Mahdolliset valokuvaukset alk. 360 euroa
  • Mahdollinen logon suunnittelu 490 euroa

Vehreen takuut

Vehree on siitä erilainen mainostoimisto, että kaikki asiakkaat saavat jokaikiseen työhön ainutlaatuiset takuut: tuulitakuu, selkokielisyystakuu, aikataulutakuu sekä pyöröovitakuu.

Tuulitakuu

Tuulitakuu

Selkokielisyystakuu

Selkokielisyystakuu

Aikataulutakuu

Aikataulutakuu

Pyöröovitakuu

Pyöröovitakuu