Mainostoimisto takuulla

Vehree on siitä erilainen mainostoimisto, että kaikki asiakkaat saavat jokaikiseen työhön ainutlaatuiset takuut: tuulitakuu, selkokielisyystakuu, aikataulutakuu sekä pyöröovitakuu. Lue tältä sivulta, mistä on kyse.
Tuulitakuu

Tuulitakuu

Tuulellä käyvä mainostoimisto

Vehree on takuulla tuulella käyvä mainostoimisto. Vehree pyrkii aina toimimaan mahdollisimman vastuullisesti, ekologisesti ja hiilineutraalisti. Vehree käyttää tuulivoimaa, suosii kotimaisia ympäristömerkittyjä painotaloja ja webhotelleiksi suosittelemme hiilipäästötöntä vaihtoehtoa.

Selkokielisyystakuu

Selkokielisyystakuu

Pärjätään ilman ammattijargonia

Oletko törmännyt markkinointialan ihmisiin, jotka vääntävät ärsyttävää ammattijargonia tyyliin ”kasvuun draivaa performanssiin painottuva kanava, jotenka ländärillä on ketterä konversio”. Vehreessä inhotaan tällaista kieltä, koska asiat voi kertoa myös selkokielellä. Ja jos et ymmärrä, niin väännetään vaikka ratakiskosta. Vehreessä ei tunneta tyhmiä kysymyksiä.

Aikataulutakuu

Aikataulutakuu

Ihan kartalla aikatauluista

Eikö olekin ärsyttävää, jos yhteistyökumppani ei tiedota työn etenemisestä ja joudut itse kyselemään aikatauluja. Vehree lupaa vastata meileihin arkisin kahden vuorokauden sisällä. Jos hommat eivät hoidu suit sait sukkelaan, saat ainakin aikatauluarvion. Olet aina kartalla, missä vaiheessa projekti etenee, millä aikataululla, mitä on tehty ja mitä seuraavaksi tapahtuu.

Pyöröovitakuu

Pyöröovitakuu

”Erosimme ystävinä”

Sanotaan se suoraan: kaikkia asiakkaita ei voi miellyttää. Mainostoimistotyö ei ole vain insinööritiedettä, vaan se on myöskin makuasioita ja henkilökemiaa. Jos nyt kävisi niin, että yhteistyömme ei syystä taikka toisesta toimisi, voit lopettaa yhteistyön missä tahansa vaiheessa. Vehreen kanssa et sitoudu vuosien kytkykauppoihin. Mikäli haluat lopettaa yhteistyön, maksat vain siihen mennessä tehdystä työstä ja homma loppuu siihen. Easy in, easy out – no hard feelings!