Logon suunnittelu

Logon suunnittelu

Logo on yrityksen brändin ydin. Hyvä logo on erottuva ja kertoo yhdellä silmäyksellä mistä on kyse. Hyvä liikemerkki toimii pienessä ja isossa koossa, värillisenä tai mustavalkoisena, niin t-paidassa kuin netissäkin.
Hinta: 490 euroa + alv. 24 %

Millainen on hyvä logo?

Hyvä logo on mieleenpainuva ja erottuva. Hyvä logo – tai liikemerkki, yritystunnus – kestää aikaa, kuvastaa yrityksen toimialaa, brändiä, arvoja ja hintamielikuvaa. Väri, tyyli ja muoto sopivat kyseiselle yritykselle. Hyvä logo toimii isossa ja pienessä koossa ja eri formaateissa, muutaman millin kokoisena mainoskynissä tai usean metrin kokoisissa ikkunateippauksissa.

Erilaiset logoversiot eri käyttötarkoituksiin

Logosta kannattaa yleensä suunnitella erilaisiin käyttötarpeisiin muutama erilainen versio: värillisen version lisäksi useimmiten suunnitellaan myös yksivärinen ja negatiiviversio. Näin logon käyttö yhdenmukaisella tavalla on helppoa.

Logon suunnittelu: Osteopaatti Harri Mäkelä
Logon suunnittelu – Osteopaatti Harri Mäkelä

”Kyllä huomaa, että on ammattilainen asialla”

”Erittäin hyvin onnistuit siinä, että olit aidosti kiinnostunut asiakkaan toiveista. Vaikka itellä oli vaikea hahmottaa, millainen logon pitäisi olla, niin sait nopeasti juonesta kiinni ja lopputulos yllätti minutkin. Tuli kyllä vakuuttava ja näyttävä logo. Uskon, että tämä logo herättää huomiota. Kyllä huomaa, että on ammattilainen asialla – suosittelen!”
– Osteopaatti Harri Mäkelä

Vehreen suunnittelemia logoja

Logon suunnittelu: Seran Puhtautta ja palvelua
Logon suunnittelu: Tapsan Tahdit Nokia
Logon suunnittelu: Nokian Autotalo
Logon suunnittelu: Ihan Ylöjärvellä
Logon suunnittelu: Luumen
Logon suunnittelu: Maya's Cafe
Palmusto logo
Logon suunnittelu: Nokian vanhat talot
Verhoilijamestari Katja Torvinen logo
Ohjauksella eteenpäin logo
uvenes Restaurant Kylymä! logo
365 karhua logo
Kaitamo logo
Messut Nokialla logo
Gobbas Gård logo
Mäntän Huoltotoimi logo
Rakennuspalvelu Peten logon suunnittelu
Pispalan Mummula logo
Basilika messut logo
Numeraali logo

Logon suunnittelu sisältää

 • Kaikki käyttöoikeudet

  Sinulle suunniteltu logo on sinun ja saat käyttää sitä kuinka haluat. Voit käyttää sitä kaupallisiin tai ei-kaupallisiin tarkoituksiin.

 • Kaksi logoehdotusta, kaksi muokkauskierrosta

  Vehree suunnittelee logosta kaksi logoehdotusta, joista valitset mieluisimman. Valitsemaasi ehdotukseen voidaan tehdä vielä muokkauksia, kahden vedoskierroksen verran.

 • Kaikki tarvittavat tiedostomuodot

  Saat logosta kaikki tarvittavat tiedostot (PNG, JPEG, PDF, EPS, SVG). Siten voit jatkossa käyttää logoa missä tahansa koossa, niin netissä kuin printissäkin.

 • Värillinen, mustavalkoinen ja negaversio

  Vehree toimittaa logosta erilaiset väriversiot, jolloin voit käyttää sitä monipuolisesti erilaisissa käyttötarkoituksissa. Saat logon esimerkiksi värillisenä, mustavalkoisena ja negaväreillä.

 • Toimitus jopa viikossa

  Yleensä logon suunnitteluun kannattaa varata aikaa noin kaksi viikkoa, mutta tarvittaessa saat logon jopa viikossa käyttöösi.

Näin logosuunnittelu etenee

Aloituspalaveri

Aloituspalaveri

Kartoitamme toiveesi logon suhteen, käymme läpi mitä yrityksesi tekee ja mikä on kohderyhmä.

Logoehdotukset

Logoehdotukset

Saat Vehreestä sähköpostiisi logoehdotukset, joihin pyydämme kommentteja.

Muokkaukset/vedoskierrokset

Vedoskierrokset

Tässä vaiheessa hiotaan valitsemastasi logoversiosta lopullinen versio.

Valmis logo

Valmista tuli!

Saat sähköpostiisi lopulliset logotiedostot.

”Näytä minulle hiekkalaatikon rajat”

Aloituspalaveri

”Logosuunnittelu vaatii näkemystä ja kokemusta, joten se kannattaa antaa ammattilaisen tehtäväksi. Sama logo on yleensä käytössä useita vuosia, jopa vuosikymmeniä. Logon uusiminen myöhemmin on kallista, koska samalla joudutaan uusimaan esimerkiksi valomainoksia, autoteippauksia ja roll-uppeja. Tämän takia logosuunnitteluun kannattaakin panostaa. Paras yhteistyö syntyy luottamuksesta – parhaat logoistani ovatkin onnistuneen yhteistyön tuloksia. Näytä minulle hiekkalaatikon rajat ja anna minun rakentaa niiden sisällä!”

Sami Karjalainen
Luova suunnittelija, yrittäjä
Vehree mainostoimisto

Usein kysytyt kysymykset

Vehree on suunnitellut logoja yrityksille, yhdistyksille, yhteisöille, projekteille, kehityshankkeille.

Koko logosuunnittelun prosessiin kannattaa yleensä varata aikaa 1-2 viikkoa.

Logo toimitetaan sähköisesti erilaisina tiedostoina (esimerkiksi pdf- ja jpeg-tiedostot, vektoritiedostot, bittikarttatiedostot), erilaisissa värivaihtoehdoissa (värillinen, mustavalkoinen).

Sinun kannattaa miettiä jo valmiiksi, millaisia toiveita sinulla on logon suhteen. Aikaa sinulta vaaditaan projektiin arviolta tunti, mikä pitää sisällään esimerkiksi tilaamisen sekä logoehdotusten kommentoimisen.

Mikäli haluat enemmän kuin kaksi logoehdotusta, ne on mahdollista suunnitella lisämaksusta.

Koska logon suunnittelu on aikaa vievä prosessi, laskutamme tehdystä työstä. Siksi onkin ensisijaisen tärkeää, että saadaan suunnittelulle selkeä visio heti alkumetreiltä lähtien. On tärkeää, että valmistaudut aloituspalaveriin huolella ja mietit, mitä toiveita sinulla on logon suhteen. ”Saat täysin vapaat kädet suunnittelulle” on kaikista huonoin ohje, jonka voit antaa. Sinun kannattaa myös tutustua Vehreen aiemmin suunnittelemiin logoihin. Jos Vehreen visuaalinen tyyli ei kolahda, kannattaa valita toinen tekijä.

Logosuunnittelun hinta on 490 euroa + alv. 24%. Maksat kun logo on valmis. Muita kustannuksia ei tule. Kyseessä on siis kertaluontoinen maksu, etkä joudu maksamaan kuukausi- tai vuosimaksuja.

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Vehreen takuut

Vehree on siitä erilainen mainostoimisto, että kaikki asiakkaat saavat jokaikiseen työhön ainutlaatuiset takuut: tuulitakuu, selkokielisyystakuu, aikataulutakuu sekä pyöröovitakuu.

Tuulitakuu

Tuulitakuu

Selkokielisyystakuu

Selkokielisyystakuu

Aikataulutakuu

Aikataulutakuu

Pyöröovitakuu

Pyöröovitakuu