Logon suunnittelu

Logon suunnittelu

Logo on yrityksen brändin ydin. Hyvä logo on erottuva ja kertoo yhdellä silmäyksellä mistä on kyse. Hyvä liikemerkki toimii pienessä ja isossa koossa, värillisenä tai mustavalkoisena, niin t-paidassa kuin netissäkin.
Hinta: 490 euroa + alv. 24 %

Millainen on hyvä logo?

Hyvä logo on mieleenpainuva ja erottuva. Hyvä logo – tai liikemerkki, yritystunnus – kestää aikaa, kuvastaa yrityksen toimialaa ja brändiä. Väri, tyyli ja muoto sopivat kyseiselle yritykselle. Hyvä logo toimii isossa ja pienessä koossa ja eri formaateissa, muutaman millin kokoisena mainoskynissä tai usean metrin kokoisissa ikkunateippauksissa.

Erilaiset logoversiot eri käyttötarkoituksiin

Logosta kannattaa yleensä suunnitella erilaisiin käyttötarpeisiin muutama erilainen versio: värillisen version lisäksi useimmiten suunnitellaan myös yksivärinen ja negatiiviversio. Näin logon käyttö yhdenmukaisella tavalla on helppoa.

Vehreen suunnittelemia logoja

Seran Puhtautta ja palvelua logo
Tapsan Tahdit logo
Nokian Autotalo logo
Ihan Ylöjärvellä logo
Luumen logo
Maya's Cafe logo
Palmusto logo
Nokian vanhat talot logo
Verhoilijamestari Katja Torvinen logo
Ohjauksella eteenpäin logo
uvenes Restaurant Kylymä! logo
365 karhua logo
Kaitamo logo
Messut Nokialla logo
Gobbas Gård logo
Mäntän Huoltotoimi logo
Rakennuspalvelu Peten logon suunnittelu
Pispalan Mummula logo
Basilika messut logo
Numeraali logo

Usein kysytyt kysymykset

Vehree on suunnitellut logoja yrityksille, yhdistyksille, yhteisöille, projekteille, kehityshankkeille.

Koko logosuunnittelun prosessiin kannattaa yleensä varata aikaa 1-2 viikkoa.

Logo toimitetaan sähköisesti erilaisina tiedostoina (esimerkiksi pdf- ja jpeg-tiedostot, vektoritiedostot, bittikarttatiedostot), erilaisissa värivaihtoehdoissa (värillinen, mustavalkoinen).

Sinun kannattaa miettiä jo valmiiksi, millaisia toiveita sinulla on logon suhteen. Aikaa sinulta vaaditaan projektiin arviolta tunti, mikä pitää sisällään esimerkiksi tilaamisen sekä logoehdotusten kommentoimisen.

Mikäli haluat enemmän kuin 1–2 logoehdotusta, ne on mahdollista suunnitella lisämaksusta.

Niin, tämä riski on totta kai olemassa. Muutaman kerran on käynyt niin, että tilaaja ei ole ollut tyytyväinen logoon eikä ole ottanut sitä käyttöön.
Tämän takia on tärkeää, että valmistaudut aloituspalaveriin huolella ja mietit, mitä toiveita sinulla on logon suhteen. ”Saat täysin vapaat kädet suunnittelulle” on kaikista huonoin ohje, jonka voit antaa.
Sinun kannattaa tutustua Vehreen aiemmin suunnittelemiin logoihin. Jos Vehreen visuaalinen tyyli ei kolahda, kannattaa suosiolla swaipata eteenpäin.
Huomioithan, että vaikka et ottaisi lopullista logoa käyttöön, niin tässäkin tapauksessa logosuunnitteluun on kuitenkin vuodatettu aikaa, soijaa ja kyyneleitä, joten sinun tulee maksaa logosuunnittelun hinta.

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Vehreen takuut

Vehree on siitä erilainen mainostoimisto, että kaikki asiakkaat saavat jokaikiseen työhön ainutlaatuiset takuut: tuulitakuu, selkokielisyystakuu, aikataulutakuu sekä pyöröovitakuu.

Tuulitakuu

Tuulitakuu

Selkokielisyystakuu

Selkokielisyystakuu

Aikataulutakuu

Aikataulutakuu

Pyöröovitakuu

Pyöröovitakuu