• Vehree mainostoimisto – työnäytteet: Ylöjärven Yrityspalvelu

Ylöjärven Yrityspalvelu

Ylöjärven Yrityspalvelu tarjoaa toimiville ja aloittaville yrityksille monenlaisia palveluita, sekä vastaa Visit Ylöjärvi -brändistä. Vehree on toiminut Ylöjärven Yrityspalvelun mainostoimistokumppani vuodesta 2015 asti. Suunniteltuihin projekteihin on sisältynyt mm. Ylöjärven Yrityspalvelun ja Visit Ylöjärven nettisivustot, matkailuesitteet (2017-2023), erilaisten markkinointikampanjoiden suunnittelua sekä jalkautusta eri medioihin.
Esitteen suunnittelu: Ylöjärven kesä 2022 – Kesän kuumimmat äkkilähdöt

Visit Ylöjärvi: ihan ylöjärvellä

Ylöjärvi on järvi, jota ei ole. Ylöjärvi on kaupunki, jolla on monta keskustaa. Ylöjärvi on vähän hukassa, myös matkaajien kartalla. Ylöjärvi on kaupunki, jossa moni ei tiedä käyneensä. Ylöjärvi on ihan Ylöjärvellä, ei missään Tampereella. Ylöjärvi on ihana, vaikka ihan pihalla!

Ylöjärven kaupungin matkailubrändin Visit Ylöjärven uudistukseen kuului mm. ydinviestin kiteytys, uusi slogan ja logo, nettisivusto sekä kesäesitteen suunnittelu. Projektin tilaajana oli Ylojarven yrityspalvelun lisäksi Ylöjärven kaupunki.

Nettisivustolla on matkailukohteiden lisäksi erillisiä Inspiroidu-artikkeleita, joista kävijät voivat löytää ideoita lomansa viettoon. Artikkeleita on tehty esimerkiksi Ylöjärven kesäretkeilijän matkojen pohjalta. Sivustosta on kaksi kieliversiota: suomi ja englanti.

Yhteistyöstä voimaa

Tässä projektissa mukana oli Hurja Media, joka vastasi ydinviestin kiteytyksestä ja projektin johtamisesta. Vehreen rooliin kuului brändityöpajoihin osallistuminen, visuaalisen ilmeen suunnittelu, nettisivuston rakentaminen, kesäesitteen toimitus- ja taittotyö sekä messumateriaalien suunnittelu.

Nettisivustolle toteutettiin Datahub-integraatio, jonka teknisestä toteutuksesta vastasi JJ-Net. Käytännössä matkailualan yrittäjät syöttävät itse tietonsa Visit Finlandin ylläpitämään järjestelmään, mistä kohteet tulevat rajapinnan kautta automaattisesti Visit Ylöjärven nettisivustolle.

”On siistiä olla edelläkävijä!”

Ylöjärven Yrityspalvelun asiakkuuspäälliköt Inkeri Remsu ja Tanja Vuori kommentoivat projektin sujumista:

”Visit Ylöjärvi -sivuston päivitysprojekti sujui Vehreen kanssa erittäin jouhevasti. Lopputulos on upea ja oman näköinen! Sivusto toimii loogisesti ja erottuu edukseen. Eri osaset toimivat hyvin yhteen: kaunis visuaalinen ilme yhdistettynä Ihan Ylöjärvellä -viestiin, joka on varsinainen neronleimaus. On siistiä olla edelläkävijä!”

”Projektin aikana saimme nopeasti vastauksia meidän kysymyksiin sekä ratkaisuja haasteisiin, joita näissä projekteissa aina väistämättä tulee vastaan. On aina ilo tehdä Vehreen kanssa yhteistyötä, koska lopputulos on aina visuaalisesti upeaa, toimivaa ja hommat ei lähde rönsyilemään joka suuntaan. Myös aikataulut pitivät ja piditte meidät hyvin aisoissa :)”

Vehree mainostoimisto – työnäytteet: Ylöjärven Yrityspalvelu nettisivujen suunnittelu ja WordPress-toteutus

Ylöjärven Yrityspalvelun nettisivut

Vehree uudisti Ylöjärven Yrityspalvelun nettisivut vuonna 2021. Näin Ylöjärven Yrityspalvelun asiakkuuspäällikkö Tanja Vuori kommentoi nettisivuston uudistusta:

”Yhteistyö sujui mutkattomasti ja Vehree toimi paljon nopeammin käänteissään kuin tilaaja :) Aikataulussa ei pysytty, mutta se johtui täysin meistä! Pidän erityisen onnistuneena ideaa sivuston layoutista ja etusivun videosta. Myös yritystarinat ovat ainakin omasta mielestäni mielenkiintoinen ja hauska lisä asiapitoisen informaation rinnalla. Idearikas, visuaalisesti kaunis ja nopea toteutus, iso kiitos Vehreelle!”

Vehree mainostoimisto – työnäytteet: Ylöjärven Yrityspalvelu – Y-Files: The Growth is in here

Mainosten suunnittelu

Vehree aloitti mainostoimistoyhteistyön Ylöjärven Yrityspalvelun kanssa jo vuonna 2015. Matkan varrella on suunniteltu monenlaista markkinointimateriaalia, kuten lehtimainoksia, messuosastoja ja esitteitä. ”The Growth is in here” -mainoskampanja leikitteli X-Files–teemalla.

Ylöjärven Yrityspalvelun elinkeinosihteeri Tiina Rinne-Järvensivu kommentoi vuonna 2016: ”Yhteistyö Vehreen kanssa on ollut sujuvaa ja mutkatonta. Visiot ovat toteutuneet varmasti ja ammattitaitoisesti haluttuun muotoon.”

2024-01-08T15:51:04+02:00
Go to Top