• Vehree mainostoimisto – työnäytteet: Tilintarkastustoimisto Valppaana

Tilintarkastustoimisto Valppaana

”Vehreen kanssa oli sujuvaa ja mutkatonta tehdä yhteistyötä. Olin iltojeni iloksi suunnitellut muutamia logovaihtoehtoja; Sami kelpuutti nykyisen logon ja teki siihen pieniä hienosäätöjä – näin minä sain säästöjä logosuunnittelusta. Kotisivulle haettiin hieman erilaista, ei niin ’pönöttävää’ ilmettä. Tekninen toteutus oli ripeää ja pienet hienosäädöt tehtiin nopeasti. Voin suositella!”, kommentoi Tilintarkastustoimisto Valppaana Oy:n tilintarkastaja Viljami Valpas yhteistyötä Vehreen kanssa.

Lehtimainos syntyi nopeasti

Tilintarkastustoimisto Valppaana tarjoaa monipuolisia tilintarkastuspalveluita pk-yrityksille, säätiöille ja yhdistyksille. Palveluihin kuuluvat lakisääteiset tilintarkastukset, hanketarkastukset ja liikennelupalausunnot.

Vehree otti Valppaalle markkinointikuvat Nokian Tehdassaaressa ja uudisti yrityksen nettisivuston. Lehti-ilmoituksen suunnittelusta Viljami kertoo seuraavanlaisia kokemuksia: ”Sain iltapäivällä ex-tempore-ajatuksen lehti-mainonnasta ja aineisto piti saada lähetettyä jo seuraavaan aamuun mennessä. Soitin Vehreelle ja kysyin ehtisikö tällaisen tekemään näin nopealla varoitusajalla. Tunnin päästä oli aineisto jo lähetetty eteenpäin lehden toimitukseen. Iso kiitos!”

2022-10-21T19:36:17+03:00
Go to Top