• Vehree mainostoimisto: Sveitsin ystävien nettisivuston suunnittelu

Nettitiimi

”Näissä hommissa kun on oma nahka pelissä, niin työt pitää hoitaa kunniakkaasti loppuun. Alihankintayhteistyö perustuu luottamukseen. Vehree osaa ottaa palautteista koppia ja yhteistyö on kehittynyt palautteiden myötä. Hyviä kumppaneita on vaikea löytää, perehdytykseen menee aikaa. Siksi hyvää alihankkijaa osaa arvostaa.” – Janne Käenniemi, Nettitiimi

Mainostoimistotyötä alihankintana

Nettitiimi on Tampereella toimiva yritys, joka tarjoaa nettisivujen suunnittelua erityisesti yhdistyksille ja urheiluseuroille. Nettitiimi toteuttaa sivustot Yhdistysavain-julkaisujärjestelmällä. Yhdistysavain onkin erinomainen valinta nimenomaan yhdistyksille, järjestelmä sisältää mm. sisäänrakennetun jäsenrekisterin ja laskutuksen.

Vehree on tehnyt alihankintaa Nettitiimille jo vuodesta 2016 lähtien. Yhteistyö on sisältänyt eri urheiluseurojen nettisivujen ulkoasun suunnittelua.

Nettitiimin Janne Käenniemi kommentoi alihankintayhteistyötä: ”Näissä hommissa kun on oma nahka pelissä, niin työt pitää hoitaa kunniakkaasti loppuun. Alihankintayhteistyö perustuu luottamukseen. Vehree osaa ottaa palautteista koppia ja yhteistyö on kehittynyt palautteiden myötä. Välillä asiakas on saatu jopa ensimmäisellä vedoskierroksella tyytyväiseksi. Arvostan sitä, että hommat hoidetaan omatoimisesti sekä sovitussa aikataulussa maaliin – välillä jopa etuajassa! Hyviä kumppaneita on vaikea löytää, perehdytykseen menee aikaa. Siksi hyvää alihankkijaa osaa arvostaa.”

2023-09-22T10:39:10+03:00
Go to Top