• Vehree mainostoimisto: Nokian kaupungin matkailuesite 2024

Nokian kaupunki

Vehree on ollut suunnittelemassa markkinointiviestintää useille Nokian kaupungin hankkeille ja tapahtumille, kuten Iskelmä-Finlandialle sekä Nokian vanhat talot ja Nokian Nuijapäivät -tapahtumille. Vehree on lisäksi suunnitellut Nokian matkailuesitteen. ”Erittäin hyvää yhteistyötä alusta loppuun. Voin suositella Vehreetä kenelle tahansa, mutta uskoisin, että varsinkin kokemattomampi tilaaja hyötyy tästä asiakaslähtöisestä ja osaavasta kaiken kattavasta palvelusta.” kommentoi Nokian kaupungin tapahtumakoordinaattori Teresa Herrero Vidfelt matkailuesitteen suunnittelua.

Nokian matkailuesite

Nokialla on valtavasti nähtävää ja koettavaa. Tee ikimuistoinen matka maaseudulle, lähde Siuroon melomaan tai tsekkaa Tehdassaaren kesäteatteri. Nämä sekä lukuisat muut vinkit kesän viettoon Nokialla löytyy juuri ilmestyneestä matkailuesitteestä!

Vehree oli mukana suunnittelemassa Nokian kaupungin matkailuesitettä. Projektiin kuului mm. sisällön ideointi, haastattelut, toimitus- ja taittotyö. Toki tätä rutistusta oli tekemässä muitakin. Ihastuttavat rantaluontokuvitukset ovat Julia Jankan käsialaa. Osan esitteen teksteistä kirjoitti Berkan Stories. Englanninkielisestä käännöksestä vastasi Merja Paajanen.

”Erittäin hyvää yhteistyötä alusta loppuun. Määrittelypalaverista alkaen tuntui, että nyt on sitoutunut ammattilainen asialla. Ideointi sujui luovassa ja hyvässä hengessä. Kaikki oli koko ajan aikataulussa. Ensimmäinen käsikirjoitus oli toiveiden mukainen ja esitteen teko sujui näin tilaajan näkökulmasta hyvin mutkattomasti. Palautteet ja kysymykset otettiin rakentavasti vastaan ja pienet suunnanmuutokset tai viilaukset toteutuivat hyvin. Voin suositella Vehreetä kenelle tahansa, mutta uskoisin, että varsinkin kokemattomampi tilaaja hyötyy tästä asiakaslähtöisestä ja osaavasta kaiken kattavasta palvelusta. Vahva suositus.” Nokian kaupungin tapahtumakoordinaattori Teresa Herrero Vidfelt kommentoi yhteistyötä.

Kiitokset Visit Nokia mainiosti sujuneesta yhteistyöstä!

Ohjauksella eteenpäin

Ohjauksella eteenpäin on Nokian kaupungin hanke, jonka tavoitteena on tukea toisen asteen opiskelijoita opintojen loppuun saattamisessa sekä työelämään siirtymisessä. Vehree suunnitteli hankkeelle logon, käyntikortit, esitteen sekä video-cv-työkirjan vuosina 2020-2022.

Hankkeen projektipäällikkö Riikka Katajainen kommentoi yhteistyön sujumista: ”Vehreen suunnittelemat aineistot ovat hyvällä maulla ja ammattitaidolla tehtyjä ja ovat jopa ylittäneetkin odotukset. Suunnitelluissa materiaaleissa on saavutettu hyvä nuorisolle kohdennettu grafiikka ja kieliasu, joka on lisännyt kohderyhmän kiinnostusta tuotettuihin materiaaleihin. Yhteistyö on ollut helppoa, joustavaa ja asiat ovat lähteneet etenemään nopeasti. En keksi mitään, mitä olisi voinut tehdä paremmin. Aikataulut ovat pitäneet ja tuotteet on saatu jopa etuajassa. Hinta-laatusuhde on todellakin kohdillaan. Suurkiitos hyvästä yhteistyöstä!”

Vehree mainostoimisto – työnäytteet: Nokian kaupunki – Tapsan Tahdit logo ja ulkomainos

Tapsan tahdit

Tapsan tahdit on Nokialla vuosittain pidettävä kotimaisen kevyen musiikin tapahtuma. Tapahtuma on saanut nimensä Tapio Rautavaarasta, joka on syntynyt Nokialla vuonna 1915. Ensimmäisen kerran tapahtuma järjestettiin vuonna 1987. Kävijöitä on ollut viime vuosina noin 30 000.

Vehree uudisti Tapsan Tahtien logon ja suunnitteli tapahtumalle ulkomainokset vuonna 2019.

Nokian vanhat talot

Nokian kaupunki järjesti ensimmäisen Nokian Vanhat talot -tapahtuman kesäkuussa 2019. Tapahtumassa oli yli 20 rakennusta eri puolilla kaupunkia. Tapahtuma ylitti odotukset: päivän aikana eri kohteissa oli kaikkiaan yli 7000 käyntiä!

Vehree suunnitteli Nokian vanhat talot -tapahtumalle logon ja visuaalisen ilmeen lisäksi monenlaisia markkinointimateriaaleja, kuten flyereita, esitteitä, lehti-ilmoituksia, bannereita ja opastekylttejä. Tapahtuman markkinoinnissa käytetyt valokuvat otti Mikko Ovaska.

Myös Vehreen toimisto osallistui Nokian vanhat talot tapahtumaan, toimistossa vieraili päivän aikana lähes 300 kävijää!

2024-05-14T16:23:55+03:00
Go to Top