• Vehree mainostoimisto – työnäytteet: Lehtisen Sahan internet-sivut

Lehtisen Saha

”Uudet nettisivut on hienot ulkoasultaan. Ei liian monimutkaiset. Helposti löytyy kaikki olennainen. Se että ei olla puutavaraliike, vaan tehdään mitä asiakas tarvii. Ja tuo tuotekuvasto on ehkä tärkein asia. Itse sivujen teko oli meikäläisen kannalta isompi prosessi kun olisin ajatellut. Tietenkin sekin, että kumpikaan ei tuntenut oikein toisen alaa. Mutta kärsivällisesti selitit, miksi asioita tehdään tietyllä tavalla. Ja onneksi uskoin”, kommentoi Lehtisen Sahan yrittäjä Mauri Lehtinen uuden nettisivuston syntyprosessia.

”Kauneus syntyy yksityiskohdista”

Lehtisen Sahalla on pitkät perinteet: yritys on valmistanut puutavaraa jo vuodesta 1946. Nokian Sarkolassa syntyy yksilöllisiä katto- ja jalkalistoja, paneeleita ja ulkovuoria.

Vehree uudisti Lehtisen Sahan nettisivuston vuonna 2021. Lähtökohtana oli saada yrityksen tuotevalikoimaa paremmin esille, minkä takia projektiin sisällytettiin myös tuotteiden valokuvaukset. Yhden kuvauspäivän aikana saatiin kuvattua noin 150 tuotetta, kuten paneeleita, peite- ja kattolistoja sekä ulkovuoria. Lisäksi valokuvattiin Lehtisen Sahan valmistamia tuotteita käyttökohteissaan: Tyrvään Pappilassa Sastamalassa peitelistoja ja Kärppälän Ratsutilalla ulkovuoripaneeleja.

2022-10-27T16:27:24+03:00
Go to Top