• Vehree mainostoimisto: työnäytteet | Pieni Soramonttu: Tuotekuvaukset, 2018-2019.

Pieni Soramonttu

"Nyt kun on kulunut vuosi nettisivuston uudistuksesta, voin todeta että markkinointiin panostaminen on maksanut itsensä takaisin. Vehreen toteuttama nettisivusto ja verkkokauppa ovat saaneet kiitoksia asiakkailta: sitä on kehuttu selkeäksi ja helppokäyttöiseksi. Yrityksen liikevaihto on kolminkertaistunut!” – Kari Lahti, Pieni Soramonttu Oy

”Etsitkö hiekkaa, sepeliä, multaa taikka mursketta?”

Pieni Soramonttu on Ylöjärvellä toimiva yritys, joka myy erilaisia kiviaineksia kuten multaa, hiekkaa ja kiviaineksia. Asiakkaat voivat noutaa kiviaineksia itse paikan päältä tai tilata ne kotiin kuljetettuna.

Vehree suunnitteli Pienelle Soramontulle nettisivut vuonna 2018. Projektiin kuuluivat myös valokuvaukset. Verkkosivuston rakentamisessa kiinnitettiin erityistä huomiota hakukoneoptimointiin, selkeyteen ja helppokäyttöisyyteen. Sivusto löytyy osoitteesta www.pienisoramonttu.fi.

”Arvostan erityisesti sitä, että mainostoimistokumppani on aina puhelinsoiton päässä ja helposti tavoitettavissa”, kommentoi Pienen Soramontun yrittäjä Kari Lahti yhteistyötä.

2023-04-03T11:32:45+03:00
Go to Top