Numeraali

”Erityisesti olen iloinnut siitä, että pääsin nimenkeksimisen tuskasta. Ja tykkäsin siitä, että hoitelit tarrat, kyltit ja käyntikortit tilaukseen, niin hommat meni eteenpäin jouhevasti ja säästi omaa aikaani. Ja hyvä, että kyselet ja muistuttelet, että onko markkinointisuunnitelman vuosikelloa toteutettu. On ollut mukava tehdä yhteistyötä ja olen ollut varsin tyytyväinen jälkeen.” – Sanna Laakso, Numeraali Oy

”Enemmän kuin tilitoimisto”

Numeraali on Nokialla toimiva taloushallintopalveluita tarjoava yritys, joka on enemmän kuin tilitoimisto. Numeraali tarjoaa perinteisten kirjanpitopalveluiden lisäksi myös konsultointipalveluita.

Vehree on toiminut Numeraalin mainostoimistokumppanina yrityksen perustamisesta lähtien. Yhteistyöhön on kuulunut yrityksen starttivaiheessa 2018 mm. markkinointisuunnitelman teko, yrityksen nimen keksiminen, logon suunnittelu, käyntikortit, internet-sivuston suunnittelu ja toteutus sekä valokuvaukset Nokian Tehdassaaressa.

Vuonna 2022 Vehree uudisti Numeraalin nettisivuston ja 2023 Vehree veti Numeraalille palvelumuotoilun työpajan, jonka tavoitteena oli käydä läpi yrityksen palvelupolkua. ”Palvelumuotoilun työpajojen suurinta antia on ollut se, että olemme löytäneet yritystoiminnan ja palvelumme kipukohtia sekä kehityskohteita. Yrityksen kokonaiskuva on avautunut”, kommentoi Numeraalin Sanna Laakso palvelumuotoilun työpajaa.

2023-04-03T11:50:05+03:00
Go to Top