Vehree Siemen

Vehree Siemen

Vehree Siemen on yhtä kuin markkinointisuunnitelman teko yhteistyössä asiakkaan kanssa.
Hinta: 1.480 euroa + alv. 24 %

Markkinointisuunnitelma antaa valmiit askelmerkit markkinoinnin toteutukseen

Mikä on todellinen kohderyhmämme? Mikä on viesti, mitä yrityksemme haluaa kertoa? Entä mitkä ovat ne kanavat, joiden kautta tavoitamme asiakkaat parhaiten? Nämä asiat ja paljon muuta kaivellaan esille markkinointisuunnitelmassa.

Markkinointisuunnitelma toteutetaan kahdessa työpajassa. Niissä käydään läpi koko yrityksen markkinointipaletti ja tehdään konkreettinen suunnitelma, jonka pohjalta käytännön markkinointiviestintää on erittäin helppoa lähteä toteuttamaan.

”Voiko markkinointia tehdä näinkin? Eipä ole ikinä tullut mieleen!”

Usein etenkin pienet yritykset voivat jumittua tekemään samanlaista markkinointia vuodesta toiseen. Markkinointisuunnitelman avulla kaivetaan esille uusia potentiaalisia kohderyhmiä ja suunnitellaan, kuinka ne tavoitetaan.

Sinua saattaa kiinnostaa myös

Vehree Taimi

Vehree Taimi

Logo • Käyntikortit
Hinta 640,-

Vehree Kasvu

Vehree Kasvu

Logo • Käyntikortit • Nettisivut
Hinta 1.960,-

Vehree Sato

Vehree Sato

Markkinointisuunnitelma
Logo • Käyntikortit • Nettisivut
Facebook-sivu • Word-lomakepohja
Flyer tai lehti-ilmoitusmalli
Hinta 3.480,-

Usein kysytyt kysymykset

Markkinointisuunnitelma toteutetaan yhteistyössä tilaajan kanssa. Prosessiin kuuluu kaksi puolen päivän pituista työpajaa, jotka pidetään noin viikon välein. Työpajoissa tehdään mm. markkina- ja kilpailija-analyysit, määritellään kohderyhmät sekä yrityksen malliasiakkaat. Lisäksi määritellään markkinoinnin tavoitteet ja laaditaan edellisten pohjalta suunnitelma, miten tavoitteet saavutetaan.

Markkinointisuunnitelman tekoon kannattaa varata aikaa pari-kolme viikkoa. Työpajat pidetään noin viikon välein.

Tilaajan tulee osallistua työpajoihin, joiden kesto on n. 2 x 4 tuntia.

Markkinointisuunnitelman lopputuloksena on kirjallinen suunnitelma, joka sisältää käytännön askelmerkit markkinointiviestinnän toteuttamiseen vuoden ajalle kuukausitasolla.

Palvelu soveltuu erityisesti pk-yrityksille, jotka haluavat panostaa markkinointiinsa tai kirkaskaa markkinoinnin kärkeä. Palvelu sopii niin aloittaville kuin olemassa oleville yrityksillekin.

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Vehreen takuut

Vehree on siitä erilainen mainostoimisto, että kaikki asiakkaat saavat jokaikiseen työhön ainutlaatuiset takuut: tuulitakuu, selkokielisyystakuu, aikataulutakuu sekä pyöröovitakuu.

Tuulitakuu

Tuulitakuu

Selkokielisyystakuu

Selkokielisyystakuu

Aikataulutakuu

Aikataulutakuu

Pyöröovitakuu

Pyöröovitakuu