WordPress-ylläpito

Aivan kuten autoakin tulee huoltaa, myös nettisivusto tarvitsee säännöllistä ylläpitoa. Vehreen kotisivuasiakkaana voit ulkoistaa WordPress-ylläpidon Vehreeseen.
Hinta: 160 euroa/vuosi + alv. 24 %

Säännöllinen ylläpito varmistaa sivuston toimivuuden

Nettisivuston julkaisun jälkeen olet lähtökohtaisesti itse vastuussa sivustostasi ja sen toimivuudesta. Säännöllisellä WordPress-ylläpidolla varmistetaan sivuston toimivuus.

Voit hoitaa WordPress-päivitykset itse tai ulkoistaa ylläpidon Vehreeseen. Ylläpitoon kuuluu mm. sivuston varmuuskopiointi, WordPress-järjestelmän, teeman ja lisäosien päivitykset, sekä sivuston toimivuuden testaus.

Usein kysytyt kysymykset

WordPress-ylläpito on tarkoitettu niille Vehreen asiakkaille, joille Vehree on toteuttanut WordPress-nettisivut.

  • Sivuston ja tietokannan säännöllinen varmuuskopiointi
  • WordPress-järjestelmän, teeman ja lisäosien päivitykset
  • Some-upotuksen uudelleen yhdistäminen (koskee sivustoja, joilla on some-upotus)
  • Sivuston toiminnan testaaminen
  • PHP-version päivitys tarvittaessa
  • Mahdollisista vioista tai ongelmista raportointi
  • Sivuston sisältöön liittyvien päivitysten teko, esimerkiksi tekstimuokkaukset ja uusien sivujen suunnittelu
  • Ongelmien ja vikojen selvittely ja korjaaminen
  • Yhteydenottolomakkeiden tai sähköpostien roskapostien korjaaminen
  • Palvelintilaan liittyen ongelmien selvittely ja korjaaminen

Ei. WordPress on avoimen lähdekoodin järjestelmä ja hakkerit etsivät jatkuvasti haavoittuvuuksia tai uudet päivitykset voivat olla keskenään yhteensopimattomia. Aina on siis mahdollista, että sivustolle tulee ongelmia – myös siitä huolimatta että päivityksistä on huolehdittu.

Päivityksistä huolehtimisella on kuitenkin mahdollista ennaltaehkäistä mahdollisia turvallisuusuhkia verrattuna tilanteeseen jos kaikki päivitykset jätetään hoitamatta.

Mikäli Vehree löytää WordPress-ylläpidon yhteydessä ongelmia sivustolta, siitä ilmoitetaan tilaajalle ja sovitaan jatkotoimenpiteistä.

Kyllä tämäkin on yksi vaihtoehto. Joskus kuitenkin voi käydä niin, että automaattipäivityksissä voi mennä ”bitti poikittain” ja koko sivusto saattaa pahimmassa tapauksessa olla offline-tilassa pitkäänkin, ennen kuin sinä huomaat koko asiaa. Mikäli tarkkailet säännöllisesti sivustosi toimintaa, automaattipäivitykset voivat olla hyvä ratkaisu.

WordPress-ylläpidon tilausjakso on 12 kuukautta ja se laskutetaan etukäteen. Tilaus uusiutuu vuosittain, ellet ilmoita tilauksen päättämisestä ennen laskutuskauden loppua. Kesken laskutuskauden lopetetusta tilauksesta ei makseta rahoja takaisin.

Vehreen takuut

Vehree on siitä erilainen mainostoimisto, että kaikki asiakkaat saavat jokaikiseen työhön ainutlaatuiset takuut: tuulitakuu, selkokielisyystakuu, aikataulutakuu sekä pyöröovitakuu.

Tuulitakuu

Tuulitakuu

Selkokielisyystakuu

Selkokielisyystakuu

Aikataulutakuu

Aikataulutakuu

Pyöröovitakuu

Pyöröovitakuu